Selasa, 8 Oktober 2013

Dewasa ~

Bismillah wal hamdalillah
Wassolatu 'ala Rasulillah wa aulia wassolihin

Alhamdulillah..lama rasanya tak up date blog ni
hampir- hampir terlupa nama blog dan passwordnya
hihi..

Alhamdulillah
penulis dan pembaca pun dah semakin dewasa
makin dewasa makin pula banyak amanah yang dipikulnya
kan..kan..kan

sebelum ini ana pernah post pasal non muslim yang berminat dengan Islam kan
ana nk up date cerita itu pada kali ini

Alhamdulillah dengan izin Allah Jalla Waala
mereka itu telah selamat memeluk agama Islam
bukan sorang, bukan juga dua, tapi tiga orang yang memeluk Islam
Maha Suci Allah yang memberi Hidayah dan PetunjukNya kepada yang Dia Kehendaki

Ana sendiri pun telah semakin dewasa
pengalaman
umur
hihi..(belum tua lagi)

Alahamdulillah baru selesai membentangkan kajian yang merupakan syarat untuk mengambil ijazah
sedar tak sedar ana dah berada di tahun akhir
lalu pelbagai persoalan mula ditanya bertubi
yang paling fames..hehe..bila nk kawen..

Jawapannya..insyaallah tak lama dah =)







tak sabar nak jumpa famili yang berada di kampung